Suuntimia

Syksy saapuu…

Syksy on alkamassa ja veneilykausi on loppupuolella. Kesä oli ennätyksellisen lämmin tai oikeastaa kuuma. Tällaisia kesiä ei näillä leveysasteilla nähdä kovinkaan usein, vaikka ilmaston lämpenemisen myötä jokunen aste keskimäärin tulleekin jatkossa nousemaan.

Kesän tapahtumat osaltamme onnistui hyvin, vaikka osallistujamäärät olivatkin aikaisempaa suppeammat. Poikkeuksena Taven 30 vuotisjuhlat Muroleen kanavalla olivat hyvin suositut ja ikääntymistä juhlittiin sangen iloisissa merkeissä hyvän ruuan ja seuran myötä hienossa ympäristössä.

Seuraamme on tänäkin vuonna liittynyt useita uusia venekuntia, joten toivotan heidät rohkeasti osallistumaan seuramme toimintaan. Tänä kautena on jäljellä vielä joitakin tapahtumia ennen veneiden nostoa ja sen jälkeenkin. Myös kerhotalomme Tavelan osalta on vielä pidettävä talkoot, jotta varastorakennus saadaan viimeisteltyä ja talo muutenkin edustuskuntoon.

Veneiden yhteisnosto on 13.10 alkaen klo 9:00 ja pukki- ja traileritalkoot on 7.10.2018 klo 14:00. Talvipaikalla säilytettävien veneiden määrä on viime vuodesta noussut, joten veneet on pakostakin laitettava tiheämmin kuin viime talvena, mutta eiköhän kaikki halukkaat vielä mahdu aitaukseen.

Tämä kausi on siis päättymässä, mutta vielä on veneilykautta jäljellä, joten nauttikaa täysillä syksyn kuulaista päivistä!

 

Jakke