Jäsenasiat

Talven selkä on taittunut ja valmistautuminen tulevaan veneilykauteen on jo hyvällä mallilla. Tammikuussa pidimme jo jäsenillan, mihin osallistui hyvin väkeä ja helmikuun venemessumatkalla oli myös runsaan puoleisesti osallistujia.

Maaliskuun toiminnan aloitamme 9.3. pilkkikilpailuilla Halkoniemessä. Jäätilanteen niin vaatiessa, onginta tapahtuu laitureilta pilkkien ja samalla viettäen liikunnallista lauantaita ulkoillen.

Heti seuraavana tiistaina 12.3. pidämme kerhotalolla jäsentilaisuuden, mihin tulee satamatoimistosta Matti Joki kertomaan kaupungin satamien tilanteesta ja meidän hallinnassa olevasta venelaiturista, mikä viime kesänä vaihdettiin hieman pidempään ja uudempaan. Laituria ei saatu kuitenkaan toimivaksi aisojen ja aisajaon osalta ja tähän voidaan nyt ottaa kantaa tässä pidettävässä tilaisuudessa.

Kolmas maaliskuun tapahtumamme on Taven sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 19.3.2019 kello 18:00 Halkoniemen kerhotalolla. Tämän jälkeen rauhoitamme toiminnan veneiden kunnostukselle alkavaa veneilykautta varten.

Näsijärven jää on ollut tänä talvena poikkeuksellisen ohutta ja kevät etenee normaalia aikaisemmassa aikataulussa, joten voitaneen ennustaa jäiden lähtevän hyvin aikaisessa vaiheessa, jolloin veneiden yhteislaskukin voidaan pitää jo normaalia aikaisemmin. Tästä päättänee kuitenkin talviseisonta-alueen oma ”parlamentti”. Toivotaan kuitenkin, että järvessä riittää vettä, koska ylävesillä on vedenpinta nyt ennätyksellisen alhaalla.

Lentopalloa on Harjun koululla pelattu taas koko talvi ja uusia pelureita on tullut mukaan niin, että usein on saatu pelata täysillä kentällisillä. Mukaan toki vielä mahtuu loppukauden reeneihin. Näiden Talven hontsyjen jälkeen onkin roppa taas notkeana veneilyä varten.

Kuten kaikki ovat sähköposteistaan lukeneet, niin jäsen- ja muiden maksujen maksutapa on muuttunut siten, että paperilaskuja ei enää lähetetä ja pankkisiirtoon tulee merkitä lähetetyn ohjeen mukaisesti eri maksut lyhenteillä, jotta kirjanpidossa voidaan maksut kohdistaa tiliöintiä varten. Samalla maksukäytäntöä on yksinkertaistettu siten, että venekunnilla on jäsenmaksuna vain yksi maksuluokka 65 € ja samoin Hirsisaaren tukikohtamaksu on kaikilta venekunnilta sama 40 €. Tukikohtamaksun voi edelleenkin suorittaa myös viiden euron kertamaksulla. 50 euron kannatusmaksu on jäseniltä, jotka eivät veneile, mutta haluavat olla Taven jäseniä.

Toivottavasti näemme toisemme runsaslukuisina kevään tapahtumissa ja kevätkunnostuspuuhissa sekä kesällä järvellä ja Hirsisaaren tukikohdassa.

Toivotan kaikille entistä turvallisempaa, rentouttavaa ja nautinnollista veneilykesää 2019!

 

-jakke